26.2.2015

Tästä se lähtee

Keittiö
Olohuone

Työhuone

Eteinen

Eteinen

Makuuhuone

Keittiön eteinen

Kaaos on melkoinen, mutta potentiaali suuri. Jo ensimmäisellä katsontakerralla tuli jotenkin sellainen olo, että tässä on se kaikki, mitä on toivottu. Hirsirunko, mahdollisuudet omille ratkaisuille, valoisuus, avaruus ja korkea huonekorkeus (3,2 m!). Sijaintikin on erittäin hyvä ellei täydellinen. Metsän reunassa, kohtuullisen matkan päässä keskustasta ja sopivan lähellä asutusta ja valtatietä. Puhumattakaan talon pitkästä ja mielenkiintoisesta historiasta. Sormet jo syyhysi ruveta kaivamaan muovimaton alta vanhaa lankkua.

Yleisin kommentti tähän mennessä Marjamäessä vieraillella on ollut, että ''on teillä tässä hommaa'' tai ''kuinkahan äkkiä meinasitte täällä asua''. Ei olla kommenteista lannistuttu, innostus ennemminkin vain kasvaa. Nyt loppui hiirillä bileet, kun astelee sisään pariskunta, sorkkarauta, perhetyövoimaa ja pieni koira.

4 kommenttia:

  1. Ette muuten heitä/hävitä yhtään noista kirjoista!

    Oon lomalla 07.4-21.4 joten tuun sillon jossain välissä käymään ja haluun ehdottomasti nähdä noi kirjat ja kämpän muutenki. :D

    :saija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoihin ei oo vielä kajottu :) Tervetuloa katsastamaan kun ehdit!

      Poista
  2. Talosta tulee varmasti ihana kun saatte sen valmiiksi!
    Jäikö tuo keltainen nojatuoli teille? Näyttää tosi kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! :) Siltä ainakin tuntuu, mutta hommaahan riittää.
      Nojatuoli jäi meille, kuten kaikki muutkin kalusteet. Tuolissa on asustanut sisänurkan reijästä päätellen hiiri-perhe, mutta olen kuitenkin ajatellut säästellä näitä kankaisiakin kalusteita jonkin verran, jos sitä joskus innostuisi entisöimään!

      Poista