5.3.2015

Purku edistyy

Marjamäen remontti aloitettiin lähinnä raivaamalla ja purkamalla. Koska irtaimisto jäi taloon, voinee vain arvata, että työnsarkaa raivaamisessa riittää. Kyseinen suku on asunut useamman sukupolven ajan talossa ja tavaraa on kertynyt nurkkiin ja komeroihin sen mukaan. Aloitimme siis raivaamalla siirtolavallisen roskaa.
Keittiö

Ja samainen kohta keittiöstä muutama päivä myöhemmin

Keittiö ja vanha kylppärin ovi

Varsinainen purkaminen aloitettiin kylpyhuoneesta ja keittiöstä. Oleellistahan olisi, että saataisiin vesi virtaamaan ja yksi asuttava huone ennen sisään muuttoa. Alunperin oli ajatuksena, että siivotaan yksi huone asumiskelpoiseksi, eikä vielä lähdetä remontoimaan muuta kuin keittiö ja kylppäri. Mutta kun sormet syyhysi, niin pitihän se yksi huonekin purkaa. Nyt on siis makuuhuone odottelemassa uutta pintaa.


Makuuhuone
 Loppuun vielä pientä fiilistely kuvaa: niin keittiöstä, kuin makuuhuoneestakin löytyi punertava vanha lankkulattia. Jes! Keittiössä se on kylpyhuoneen seinien siirtelyjen ja putkien vetojen myötä hieman palapeli tavaraa, mutta kyllä siitä vielä hyvä tulee. Makkarissa lankut on äärettömän siistit ja kauniisti patinoituneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti