27.9.2015

Kesä tuli, kesä meni

DSC_0274

DSC_0394

DSC_0395

DSC_0328

DSC_0324

Se olisi kesä käsitelty. Piha saatiin jonkinlaiseen kuosiin kevään ja kesän aikana, mutta nyt näyttää taas aika karulta. Kun vihreys on kadonnut, jäljelle jäi kevään pihan raivauksen tuloksena syntynyt iso risukasa ja jatkuvasti aluskasvillisuuden seasta esiin tulevia roskia.

Se vähäkin kasvillisuus mitä vielä saattaisi olla jäljellä, on mennyt lampaiden suuhun. Kuvissa näkyvän ulkorakennuksen, joka siis käsittää varaston, lampolan, ulkovessan ja puuliiterin, edusta oli jo kertaalleen ihan siisti. Tontilta on joutunut kaatamaan puita, joten polttopuiden teko on meneillään ja tuo roskakasa oli puuliiterissä. Se oli purettava, sillä kaikki polttopuut oli roskavallin takana. Nyt sitten pitäisi vielä hävittää nuo roskat, mikä alkaa olla liiankin tuttua puuhaa, roskaa kun on riittänyt.

4 kommenttia:

  1. Ah, niin tutulta kuulostaa ja näyttää myös. Meilläkin on roskaa talojen vierustoilla vielä aikalailla, huoh. Ehkä niistä päästään joskus, mutta totta on, että tällaisena vuodenaikana ne entistä paremmin pistävät esteettiseen silmään verrattuna kesään ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vielä hetki sitten katse kiinnittyi uusiin perennatuttavuuksiin, nyt näkyy vain roskaa. Aina välillä kun on tehnyt ison urakan, sitä luulee, että roskista on päästy. Mutta aina ne uudet kasat vaan jostakin saa kerättyä. Roskan hävittäminen on vieläpä kamalan hankalaa ja kallista! Nyt sitten pohditaan, että pidettäisiinkö pihatalkoot vai odotetaanko suosiolla kevääseen. Ei tahdo kahden ihmisen kädet riittää vapaa-ajalla muuhun kuin remontointiin, joten pakko vaan oppia sietämään kaaosta. :)

      Poista
  2. Pitäkää ihmeessä talkoot ja keväällä toiset. Yhdessä ystävien ja tuttavien kanssa on kivempi tehdä sekä saa enemmän aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Tosin talkoovoimia ja apuja täällä on kyllä jo paljon käytettykkin, niitä ilman ei oltaisi näin pitkälle selvitty. :)

      Poista